| motivational |

Be the change you want to see in the world

   Suntem construiți în așa fel încât să ne ferim de schimbări. Natura umană se teme de imprevizibil. Dar ce faci atunci când schimbarea e inevitabilă? Ne conformăm și ne adaptăm. Suntem ființe adaptabile, pregătite să ne integrăm.
    Schimbarea e imprevizibilă, te poate face să te simți anxios și nesigur. E un lucru inevitabil, viata nu ramâne pe loc, merge inainte iar tu odată cu ea.
Trebuie sa te folosești de curajul tău, de puterea ce zace în tine și să mergi înainte indiferent de prezent. Viitorul îți pregătește ceva mult mai bun.
Fii tu schimbarea pe care o vrei in lume.
   Asumă-ți greșelile și asumă-ți alegerile. Poate la timpul respectiv nu au fost cele mai bune însă sunt ale tale și nu poți schimba asta.
   Îmbunătățeste-te pe tine, nu te mulțumi cu lucruri mediocre. Tu meriți mai mult.
   Tu știi ce e mai bine pentru tine. Nu te lăsa condus de alte persoane, nu întotdeauna persoanele de lânga tine îți vor binele. Oamenii sunt egoiști și poate nu o fac intenționat dar întotdeauna își vor urmării propriul bine.
   Fii independent și bucură-te de viitor, nu privi schimbarea ca pe un capat de lume, in final vei vedea ca nu a fost un lucru atat de rau.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s